Logo MediaGuru marketing

Betaal per lead of per campagne

Ontvang consistent sollicitaties voor jouw bedrijf

Onze manier van werken zorgt voor een continue instroom van kandidaten voor HR kantoren en afdelingen dat geschikt zijn voor jouw vacatures. Bij ons betaal je per lead die je binnenkrijgt. Volledig op maat, zonder problemen. Wil je liever persoonlijke campagnes? Dan kan dat ook.

Over ons

Continue instroom van kandidaten is dé bepalende factor voor de groei van HR bedrijven en departementen en daar hebben wij een oplossing voor gevonden.

Via onze online marketing campagnes matchen wij kandidaten met vacatures waar zij interesse in hebben. Onze klanten krijgen contactgegevens doorgestuurd van personen die recent gesolliciteerd hebben. Zo zorgen wij ervoor dat jullie verder groeien.

0
Ingevulde vacatures
0
Advertenties
0
Bedrijven

Geschikte kandidaten

De kandidaten hebben zelf recent gesolliciteerd en vrijwillig hun gegevens doorgestuurd.

Automatische contactgegevens

Kandidaten solliciteren zelf en komen automatisch bij jou terecht. Zo kan jij meteen aan de slag met aanwerven.

Recent gesolliciteerd

De profielen die je doorgestuurd krijgt zijn steeds profielen die recent gesolliciteerd hebben op vrijwillige basis.

Reeds gevonden profielen

Wie zoekt, die vindt zolang je creatief genoeg bent. En dat is nu eenmaal onze sterkte!

Luister naar onze klanten

Personeel vinden is vandaag de dag zeer uitdagend maar niet als je met MediaGuru samenwerkt. Wij hebben nood aan arbeiders en we vinden ze steeds via MediaGuru

Isabelle S.

De manier van werken van MediaGuru past perfect bij die van ons. Iedereen dat vandaag opzoek is naar collega’s moet deze manier van werken proberen.

Bert P.

Zo vinden wij jouw kandidaten

Jij kiest welke profielen en wanneer

Tijdens de opstartsessie leren we je bedrijf zo goed mogelijk kennen zodat we weten welke profielen je nu en in de toekomst zoekt. Op basis van deze informatie geven lanceren wij online sociale media campagnes. Kandidaten solliciteren vrijwillig en wij sturen de contactgegevens door.

Zijn je vacatures ingevuld of zoek je andere profielen? Super, laat het ons weten en we doen het nodige. Ons doel is de juiste profielen op de juiste plaats krijgen.

Start nu