MediaGuru influencers marketingmanagers, marktonderzoekers en creatieve gurus werken razendsnel samen om het succes van uw volgende marketingcampagne te garanderen.

Onze influencers werken van Vlaanderen en daarbuiten. Of u nu een partner nodig hebt voor een eenmalig project of een complete lokale, nationale of wereldwijde campagne, ons influencers-team zal bedenken, uitvoeren en analyseren. Geheel op een effectieve en efficiënte manier.

Kenmerken van social influencing zijn:

✓ Meer naambekendheid

✓ Extra bereik voor producten

✓ Makkelijk bereiken van doelpubliek

Druk op de onderstaande knop voor een brainstorm sessie! 

Boeken duurt maar 2 minuutjes

 
 
woman-sitting-on-concrete-seat-while-wearing-green-button-up-821417

Social Influencing

electronics

1. Plannen

Eerst bepalen we samen het doel en doelpubliek. Aan de hand hiervan gaat MediaGuru influencers screnen en selecteren op basis van de producten en merken die zij al gebruiken in hun dagelijkse leven en die aansluiten bij hun interesses.

plan_icon

2. Uitvoeren

De volgende stap is het uitvoeren van het social influencing project. De juiste producten bereiken via influencers naar het juiste doelpubliek. Dit zorgt voor meer bekendheid en meer website bezoekers.

communications

3. Analyseren

Nadat het project afgerond is analyseren wij de resultaten. We zorgen voor een duidelijke, eenduidige analyse. Deze kunnen we gebruiken om toekomstige projecten nog efficiënter en beter te maken.

Boeken duurt maar 2 minuutjes