Over ons

Geboren uit nieuwsgierigheid, creativiteit en enthousiasme zorgt MediaGuru dagelijks voor positiviteit, oplossingen en groei voor zowel bedrijven als personen met wie we in contact komen.

logo MediaGuru, MediaGuru

Een kleine intro dankzij Tarquin

In een online wereld van technologie en digitalisatie wordt menselijke connectie vaak afgeschreven als overbodig in de zoektocht naar de beste ROI, wat tot zeer gevaarlijke situaties kan leiden. 

Echter is het net zo, zeker sinds de gezondheidscrisis, dat de menselijke touch en connectie net voor betere resultaten zorgen, indien we spreken over online marketing. 

Met als gevolg dat MediaGuru doelt op beste ROI met oog voor connectie en mentale gezondheid.

foto Tarquin oprichter MediaGuru

MediaGuru dat is marketing om fier op te zijn.

Marketing moet meer dan omzet genereren. Doelgroepen op de juiste manier bereiken met de juiste content, dat is voor ons marketing.

Enkele feiten over MediaGuru

MediaGuru ontstond in 2017 op de universiteitsbanken met als doel lokale bedrijven te helpen. Sindsdien zijn we voornamelijk actief in België maar ook in Nederland, België en Duitsland.

We kunnen alle bedrijven helpen, vandaar is het voor ons belangrijk ons te focussen op bedrijven dat mee willen groeien en de juiste mindset hebben.
Alhoewel we ervaring hebben in meer dan 10 sectoren, focussen we meer op sectoren zoals HORECA, logistiek en transport, bouw en B2B services.

Los van sectoren helpen we wekelijks bedrijven op vlak van HR. Via onze campagnes trekken bedrijven nieuwe medewerkers aan om hun teams te versterken en te laten groeien.

Bekijk onze reviews

Bij MediaGuru zijn we zeer begaan met onze klanten en zij met ons. Klik op de knop om enkele use cases te lezen.

Graag meer info?