Wanneer mensen zich abonneren op uw e-maillijst of informatie uitwisselen met uw merk, verwachten ze terugmeldingen te ontvangen die interessant, waardevol en passend zijn. E-mailmarketing kan een krachtig hulpmiddel zijn met een enorme meerwaarde, maar de meeste organisaties gebruiken e-mail ongepast.

Wij helpen merken om het internet en digitale platforms te gebruiken om klanten te betrekken en bedrijfsdoelstellingen te bereiken. E-mailmarketing is een primair instrument in de digitale marketing tools.

Boek nu een gratis brainstorm sessie met 1 van onze email marketing experts.

het duurt maar 2 minuutjes

Onze email marketing managers zorgen voor:

✓ Customer lifecycle optimalisatie

✓ Lead generatie

✓ Gepersonaliseerde content

✓ Automatische processen

Emailautomatisatie gebruiken om leads in verkoopkansen te maken

Email marketing management

seo-and-web

1. Bedenken

Samen ontdekken we de wensen en noden van jouw bedrijf. Deze vertalen we in concrete marketing doelen. Hierna plannen we de email marketing strategie die in stap 2 geautomatiseerd wordt.

screen

2. Automatiseren

In stap 2 zorgt MediaGuru ervoor dat het strategische plan in werkelijkheid wordt omgezet. Wij zorgen ervoor dat alle emails automatisch worden verstuurd om meer omzet te creëren.

commerce-and-shopping

3. Genieten

Nadat alles geautomatiseerd is, kan het genieten beginnen. Via ons online platvorm kan je de resultaten 24/7 bekijken. Samen zullen we de uitkomst analyseren om het de mails te perfectioneren.

het duurt maar 2 minuutjes